Integrationsinfo er en virksomhed der specialiceret sig i de kulturelle og religiøse aspekter af integrations arbejdet. Vores hold af undervisere, foredragsholdere og konsulenter, udgøre en unik sammensætning af specialister indenfor det praksisnærer arbejde med integration.

Fast personale

Henrik Kokborg

Indehaver, underviser og konsulent
Henrik Kokborg

Henrik Kokborg

Indehaver, underviser og konsulent

Henrik Kokborg er specialist i årsagerne til integrations udfordringerne. Han er stifter af videns- og kursusvirksomheden Integrationsinfo.dk, der siden 2012 har undervist fagprofessionelle, politikere og kommissioner i at løse integrations udfordringerne hos flygtning- og indvandrere og efterkommere fra MENAPT-landene.

Henrik omtaler sig selv som integrationsnørd, og er specialiseret i kulturens og religionens betydning for det faglige integrationsarbejde, og hvordan man med kulturforståelse kan opnå et bedre samarbejde og ikke mindst resultater i arbejdet med minoritetsborgere.

Hans specialiserede viden dækker: kollektivistisk familiekultur, kønsroller, ære og skam, børneopdragelse, negativ social kontrol, beskæftigelse af flygtninge, parallelsamfund, religiøs ekstremisme og radikalisering, kulturel og religiøs sygdomsforståelse og sundhedsopfattelser, mv.

2 gange årligt, rejser Henrik til konfliktområderne i Mellemøsten for at studere kulturens værdier og normer samt flygtningenes situation.

Pernille Gervin

Administration og rådgiver

Pernille

Administration og rådgiver

Socialrådgiver, familieterapeut og konfliktmægler med 20 års erfaring i arbejdet med socialt udsatte børn og familier, samt familier fra ikke vestlige lande.
Tilbyder fagfolk rådgivning, supervision i kulturforskelle, æresrelaterede problemstillinger samt samtale- og rådgivningsmetoder i arbejdet med udsatte familier fra ikke vestlige lande.

Eksterne undervisere

Deniz Serinci

Foredragsholder og underviser

Deniz Serinci

Foredragsholder og underviser

Deniz Serinci er en af Dammarks førende eksperter inden for terrororgansationen Islamisk Stat og de danske Syrienskrigere og kvinder, der sluttede sig til IS.

Han har i de seneste 3 år besøgt Islamisk Stat områder i Irak og Syrien 12 gange.
Deniz er en meget brugt kommentator om Mellemøsten, radikalisering og ekstremisme i medier som Deadline, Tv2News, Radio24Syv og P1.

Deniz har skrevet 5 bøger:
* Fængslet i Erdogans Tyrkiet
* Kurdistan – en historisk fremstilling
* Slave i Islamisk Stat
* Terrorens kalifat – et indblik i Islamisk Stat
* Tyrkiet 1923-2018 – Fra Atatürk til Erdogan

Deniz tilbyder foredrag om:

Islamisk Stat

Folkemordet på Yazidierne

De danske syrienskrigere

Ahmed Akkari

Foredragsholder og underviser
Ahmed Akkari foredrag

Ahmed Akkari

Foredragsholder og underviser

Forfatter, skolelærer og tidligere imam - Ahmed Akkari blev kendt i offentligheden under Muhammedkrisen da han blev talsmand for gruppen af danske imamer og muslimske organisationer, der ønskede at protestere imod publiceringen af tegningerne i Jyllands-Posten.

I 2013 stod Akkari frem og gav sin del af historien om, hvad der skete under Muhammedkrisen, og han tog kraftigt afstand fra sine handlinger under Muhammedkrisen.

I dag er Ahmed Akari en af demokratiets stærkeste forkæmpere der i særlig grad forstår og kan sætte ord på, hvor dyrebart vores folkestyre med dets ytringsfrihed er.

Han har siden udgivet bøgerne:

Min afsked med islamismen – Muhammedkrisen, dobbeltspillet og kampen mod Danmark.

Mod til at tvivle – en fortælling om eksil, humanisme og hvilken forskel et bibliotek kan gøre.

Martin Kjær Jensen

Foredragsholder og underviser

Martin Kjær Jensen

Foredragsholder og underviser

Redaktionschef hos Deluca Film i Aarhus - Som undersøgende journalist har Martin Kjær Jensen i en årrække fordybet sig i integrationsstof. I 2016 tilrettelagde han sammen med Irene Thyrri dokumentarserien ‘Moskeerne bag sløret,’ som blev nomineret til Cavlingprisen. Tidligere har han blandt andet skrevet bestselleren ‘Min afsked med islamismen’ om og med den tidligere imam Ahmed Akkari.

Som led i sit arbejde har Martin rejst i blandt andet Irak, Somalia og Tyrkiet.

Er det dig?

Vi søger nye freelance underviserer

Vi søger flere/nye undervisere

Foredragsholder og underviser

Hos Integrationsinfo lægger vi stor vægt på kvalitet, og derfor søger vi jævnligt efter nye undervisere, der er engagerede og kan lidt mere end de fleste.

Vi ansætter løbende og tager altid gerne imod uopfordrede ansøgninger.

Måske har du de kvaliteter, vi ikke vidste, vi manglede.

Send en e-mail med vedhæftet ansøgning og CV til henrik@integrationsinfo.dk