Integrationsinfo er en virksomhed der specialiceret sig i de kulturelle og religiøse aspekter af integrations arbejdet. Vores hold af undervisere, foredragsholdere og konsulenter, udgøre en unik sammensætning af specialister indenfor det praksisnærer arbejde med integration.

Fast personale

Henrik Kokborg

Indehaver, underviser og konsulent
Henrik Kokborg

Henrik Kokborg

Integrationsspecialist - rådgiver, underviser og foredragsholder

Henrik Kokborg er en erfaren integration specialist med mere end 20 års erfaring som rådgiver, underviser og foredragsholder. Gennem sit arbejde har Henrik Kokborg tilegnet sig omfattende viden om integrations relaterede udfordringer, især dem fagpersoner står over for i deres daglige praksis.

Han har specialiseret sig i at forstå de kulturelle og religiøse faktorer, der påvirker integrationen, og har dybdegående indsigt i forskellige indvandrergruppers kultur, inklusive den komplekse subkultur, der opstår, når forskellige nationaliteter bor tæt sammen.

Henrik Kokborg har også gennemført studierejser til konfliktområder som Syrien og Irak for at forstå baggrunden for flygtningestrømmene og de forhold, som flygtningene lever under. Han har besøgt adskillige flygtningelejre og har koordineret indsamlinger af donationer til de mest udsatte.

Som underviser og rådgiver fokuserer Henrik Kokborg på kulturforståelse og forebyggelse af problemer relateret til integration, herunder minoritetsbørns opdragelse og læringsforudsætninger, forældresamarbejde, negativ social kontrol, radikalisering og ekstremisme, kriminalitet og bandekulturer, beskæftigelsesmuligheder, samt sygdomsforståelse og sundhedsopfattelser.

Henrik Kokborg har desuden deltaget i flere tv-dokumentarer, radioprogrammer, bøger, debatter og podcasts om emnet. Han har også bidraget med artikler og kronikker i både aviser og fagblade. Henrik Kokborg har dermed opbygget en omfattende portefølje af fagområder og aktører, som han har undervist og rådgivet gennem årene.

Pernille Gervin

Administration og rådgiver

Pernille

Administration og rådgiver

Socialrådgiver, familieterapeut og konfliktmægler med 20 års erfaring i arbejdet med socialt udsatte børn og familier, samt familier fra ikke vestlige lande.
Tilbyder fagfolk rådgivning, supervision i kulturforskelle, æresrelaterede problemstillinger samt samtale- og rådgivningsmetoder i arbejdet med udsatte familier fra ikke vestlige lande.

Eksterne undervisere

Deniz Serinci

Foredragsholder og underviser

Deniz Serinci

Foredragsholder og underviser

Deniz Serinci er en af Dammarks førende eksperter inden for terrororgansationen Islamisk Stat og de danske Syrienskrigere og kvinder, der sluttede sig til IS.

Han har i de seneste 3 år besøgt Islamisk Stat områder i Irak og Syrien 12 gange.
Deniz er en meget brugt kommentator om Mellemøsten, radikalisering og ekstremisme i medier som Deadline, Tv2News, Radio24Syv og P1.

Deniz har skrevet 5 bøger:
* Fængslet i Erdogans Tyrkiet
* Kurdistan – en historisk fremstilling
* Slave i Islamisk Stat
* Terrorens kalifat – et indblik i Islamisk Stat
* Tyrkiet 1923-2018 – Fra Atatürk til Erdogan

Deniz tilbyder foredrag om:

Islamisk Stat

Folkemordet på Yazidierne

De danske syrienskrigere

Ahmed Akkari

Foredragsholder og underviser
Ahmed Akkari foredrag

Ahmed Akkari

Foredragsholder og underviser

Forfatter, skolelærer og tidligere imam - Ahmed Akkari blev kendt i offentligheden under Muhammedkrisen da han blev talsmand for gruppen af danske imamer og muslimske organisationer, der ønskede at protestere imod publiceringen af tegningerne i Jyllands-Posten.

I 2013 stod Akkari frem og gav sin del af historien om, hvad der skete under Muhammedkrisen, og han tog kraftigt afstand fra sine handlinger under Muhammedkrisen.

I dag er Ahmed Akari en af demokratiets stærkeste forkæmpere der i særlig grad forstår og kan sætte ord på, hvor dyrebart vores folkestyre med dets ytringsfrihed er.

Han har siden udgivet bøgerne:

Min afsked med islamismen – Muhammedkrisen, dobbeltspillet og kampen mod Danmark.

Mod til at tvivle – en fortælling om eksil, humanisme og hvilken forskel et bibliotek kan gøre.

Martin Kjær Jensen

Foredragsholder og underviser

Martin Kjær Jensen

Foredragsholder og underviser

Redaktionschef hos Deluca Film i Aarhus - Som undersøgende journalist har Martin Kjær Jensen i en årrække fordybet sig i integrationsstof. I 2016 tilrettelagde han sammen med Irene Thyrri dokumentarserien ‘Moskeerne bag sløret,’ som blev nomineret til Cavlingprisen. Tidligere har han blandt andet skrevet bestselleren ‘Min afsked med islamismen’ om og med den tidligere imam Ahmed Akkari.

Som led i sit arbejde har Martin rejst i blandt andet Irak, Somalia og Tyrkiet.

Er det dig?

Vi søger nye freelance underviserer

Vi søger flere/nye undervisere

Foredragsholder og underviser

Hos Integrationsinfo lægger vi stor vægt på kvalitet, og derfor søger vi jævnligt efter nye undervisere, der er engagerede og kan lidt mere end de fleste.

Vi ansætter løbende og tager altid gerne imod uopfordrede ansøgninger.

Måske har du de kvaliteter, vi ikke vidste, vi manglede.

Send en e-mail med vedhæftet ansøgning og CV til henrik@integrationsinfo.dk