Gratis e-bog:

Social kontrol i minoritetsmiljøer

Om e-bogen:

I Integrationsinfo ser vi indvandrer miljøernes sociale kontrol som én af hovedårsagerne til de integrationsudfordringer, politikere og fagprofessionelle forsøger at løse.

Politikere og fagprofessionelle har da også haft fokus på social kontrol som et problem, men fra Integrationsinfos perspektiv i en meget snæver forståelses- og indsatsramme, som bygger på, at social kontrol primært går ud over piger og kvinder.

Den snævre forståelsesramme og de indsatsområder, der prioriteres penge til, er årsagen til, at Henrik Kokborg fra Integrationsinfo har skrevet denne e-bog, ”Social kontrol i minoritetsmiljøer”.

Vores mål med e-bogen er at brede forståelsen af social kontrols indflydelse på minoritetsborgere ud og dermed opkvalificere forståelsen af indflydelsen på integrationsudfordringerne. Ikke mindst, hvordan vi med viden kan forebygge den sociale kontrols negative indvirkning på den integration, der foregår i minoritetshjem,  boligområder, dagtilbud, skoler, uddannelser, sprogskoler, integrationsprojekter mv.

Bogen henvender sig til fagprofessionelle, studerende og frivillige

Du kan finde alle vores forskellige kurser her

Du kan her downloade vores gratis e-bog “Social kontrol i minoritetsmiljøer” , mod at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Du kan altid afmelde nyhedsbrevet igen.

Henrik Kokborg

Author Henrik Kokborg

More posts by Henrik Kokborg