Gratis e-bog:

Social kontrol i minoritetsmiljøer

Om e-bogen:

Integrationsinfo ser social kontrol i indvandrermiljøer som en af hovedårsagerne til de integrationsudfordringer, som politikere og fagprofessionelle forsøger at løse. Selvom politikere og fagprofessionelle har haft fokus på social kontrol som et problem, så er Integrationsinfo’s perspektiv, at forståelsen og indsatsen for social kontrol er for snæver. Denne forståelse bygger på, at social kontrol primært rammer piger og kvinder.

For at brede forståelsen af social kontrols indflydelse på minoritetsborgere og dermed opkvalificere forståelsen af indflydelsen på integrationsudfordringerne, har Henrik Kokborg fra Integrationsinfo skrevet e-bogen “Social kontrol i minoritetsmiljøer”. Målet med e-bogen er at vise hvordan man kan forebygge den negative indvirkning af social kontrol på integrationen i minoritetsmiljøer, i hjem, boligområder, dagtilbud, skoler, uddannelser, sprogskoler og integrationsprojekter.

E-bogen henvender sig til fagprofessionelle, studerende og frivillige, som ønsker at forstå og tackle problemet med social kontrol i indvandrermiljøerne.

Vi tilbyder også specialiserede kurser om emnet social kontrol, som fokuserer på hvordan fagprofessionelle kan hjælpe med at forebygge negative former for social kontrol i institutioner, skoler, uddannelsessteder og på arbejdspladser. Se kurset her

Du kan her downloade vores gratis e-bog “Social kontrol i minoritetsmiljøer” , mod at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Du kan altid afmelde nyhedsbrevet igen.

Henrik Kokborg

Author Henrik Kokborg

More posts by Henrik Kokborg