Fast personale
Henrik Kokborg
Kokborg fokuserer især på de kulturelle forskelle, der kan udgøre barrierer for det faglige samarbejde, og han har udviklet praksisnære kurser og oplæg, der hjælper fagfolk med at navigere i disse udfordringer. Han har en særlig interesse i emner som parallelsamfund, børneopdragelse, social kontrol, beskæftigelse, kriminalitet og bander, radikalisering, ekstremisme, og hvordan disse faktorer påvirker integrationen af indvandrere fra ikke-demokratiske lande. Derudover har han været aktiv i at forstå og formidle udfordringerne ved interkulturel kommunikation og har afholdt mere end 1.500 kurser for over 17.000 deltagere, herunder pædagoger lærere, socialrådgivere, politibetjente, psykologer, sundhedspersonale mv.
Kokborg har også udført omfattende feltstudier i konfliktområder som Syrien og Irak for at få en dybere forståelse af de bagvedliggende årsager til flygtningestrømmene og den kultur de har med i bagagen. Hans arbejde har også omfattet medvirken i tv-dokumentarer, radioprogrammer, og artikler, hvor han har delt sin indsigt i integrationsrelaterede emner.
Hans tilgang understreger vigtigheden af kulturel forståelse og at tackle de udfordringer, der opstår, når forskellige værdier og normer mødes i det danske samfund. Kokborg er kendt for at advokere for en åben dialog og for at opfordre til nysgerrighed frem for berøringsangst i mødet med kulturelle forskelle.
Pernille Gervin
Tilbyder fagfolk rådgivning, supervision i kulturforskelle, æresrelaterede problemstillinger samt samtale- og rådgivningsmetoder i arbejdet med udsatte familier fra ikke vestlige lande.
Eksterne undervisere
Deniz Serinci
Han har i de seneste 3 år besøgt Islamisk Stat områder i Irak og Syrien 12 gange.
Deniz er en meget brugt kommentator om Mellemøsten, radikalisering og ekstremisme i medier som Deadline, Tv2News, Radio24Syv og P1.
Deniz har skrevet 5 bøger:
* Fængslet i Erdogans Tyrkiet
* Kurdistan – en historisk fremstilling
* Slave i Islamisk Stat
* Terrorens kalifat – et indblik i Islamisk Stat
* Tyrkiet 1923-2018 – Fra Atatürk til Erdogan
Deniz tilbyder foredrag om:
Islamisk Stat
Folkemordet på Yazidierne
De danske syrienskrigere
Ahmed Akkari
I 2013 stod Akkari frem og gav sin del af historien om, hvad der skete under Muhammedkrisen, og han tog kraftigt afstand fra sine handlinger under Muhammedkrisen.
I dag er Ahmed Akari en af demokratiets stærkeste forkæmpere der i særlig grad forstår og kan sætte ord på, hvor dyrebart vores folkestyre med dets ytringsfrihed er.
Han har siden udgivet bøgerne:
Min afsked med islamismen – Muhammedkrisen, dobbeltspillet og kampen mod Danmark.
Mod til at tvivle – en fortælling om eksil, humanisme og hvilken forskel et bibliotek kan gøre.
Martin Kjær Jensen
Som led i sit arbejde har Martin rejst i blandt andet Irak, Somalia og Tyrkiet.
Er det dig?
Vi ansætter løbende og tager altid gerne imod uopfordrede ansøgninger.
Måske har du de kvaliteter, vi ikke vidste, vi manglede.
Send en e-mail med vedhæftet ansøgning og CV til henrik@integrationsinfo.dk